Підхід до занять

Підхід до занять

Заняття проходять 2 рази на тиждень і тривають 50 хвилин.
У кожній віковій групі невелика кількість дітей.

Ми працюємо за авторською програмою, розробленою нашим методистом, яка схвалена департаментом освіти. Поєднання власного досвіду, багаторічних напрацювань та найкращих всесвітніх методик – це перевірений роками бездоганний результат правильного виховання та розвитку вашого малюка!

У ранньому віці малюки сповнені енергії і засвоюють неймовірний об’єм інформації. Тому краще починати заняття, коли малюкам виповнюється рік, вони швидше йдуть на контакт, краще пристосовуються до структури заняття і звикають один до одного у групі. Завдяки правильній структурі заняття, яка передбачає зміну одного виду діяльності іншим, дитина не втрачає інтерес до заняття.

Всі завдання побудовані від простого до складного, з постійним повторенням і закріпленням пройденого матеріалу. Для кожної вікової категорії враховані фізичні, психологічні та розумові особливості.

Наша програма розрахована на безперервне та регулярне відвідування наших занять з 10 міс. – 1 року і до 7 років. В цьому випадку ваша дитина досягне найкращих результатів. Але починати ніколи не пізно!

Під час занять на всіх направленнях обов’язково проводяться рухливі ігри, для старших – фіскультхвилинки, щоб дітки відпочивали від інформаційного навантаження. Наше завдання — допомогти батькам навчитися психологічно грамотно спілкуватися зі своєю дитиною, щоб малюк виріс талановитою і гармонійною людиною, здатною знайти своє справжнє покликання.